Termeni si Conditii

Continutul site-ului Casa Noastra SRL este protejat de Copyright. Toate textele, pozele, graficele si alte elemente sunt proprietate intelectuala a CSN. Site-ul CSN nu pot fi modificat, copiat, distribuit, transmis si nici reprodus pe cai electronice, magnetice sau optice, in totalitate sau in parte, fara un acord primit in scris, in avans. Exceptie facand situatia in care siteul CSN se utilizeaza strict in scop personal, inclusiv permisiunea de a face fotocopii intr-un singur exemplar strict in scop personal. Utilizatorii site-ului CSN se vor abtine de la orice actiune care ar facilita imitarea site-ului, construirea machetarii sau reprezentarea produselor individuale de catre acestia sau de catre alte persoane.

Link-urile din pagina home a CSN se vor expune in aceeasi fereastra, exceptie de la aceasta regula facand link-urile QFORT si Burseleolympia care se vor expune intr-o noua fereasta. Orice expunere a paginii home a CSN intr-un cadru extern este strict interzisa.

Din considerente de tehnica a calculatorului, este posibil sa existe o variatie a culorilor intre reprezentarea de pe site-ul CSN si produsul original. Specialistii de la CSN va pot ajuta cu placere in expunerea si alegerea culorilor in original. CSN isi rezerva dreptul de a modifica masuratorile si/sau aspectul produsului.

Detalii despre site-ul CSN

SC Casa Noastra SRL
Localitatea Pielesti,
Str. Calea Bucuresti, nr.113, judetul Dolj,
T/F: (+4) 0251.560.442, M: (+4) 0726.779.899,
www.casanoastra.ro