Evenimente

Afla aici ce schimbari au loc la Casa Noastra. In fiecare zi ne preocupa sa fim ma buni pentru clientii nostri.

La Casa Noastra, in fiecare zi ne preocupa sa fim ma buni pentru clientii nostri

ProiectulExtindere hala productie aluminiu

SC CASA NOASTRA SRL titular al proiectului  “Extindere hala productie aluminiu” in comuna Pielesti Dolj “ anunta publicul interesat asupra  luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “ Extindere hala productie aluminiu”, propus a fi amplasat in comuna Pielesti, str. Calea Bucuresti, nr. 113, jud. Dolj.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Dolj, Craiova, str. Petru Rares, nr. 1, in zilele de Luni pana Joi, intre orele 8-16,30 si Vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdj.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj.

ProiectulExtindere hala productie aluminiu

S.C. CASA NOASTRA SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere  a acordului de mediu pentru proiectul “ Extindere hala productie aluminiu”, propus a fi amplasat in comuna Pielesti, str. Calea Bucuresti, nr. 113, jud. Dolj.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dolj, str. Petru Rares, nr. 1, si la sediul SC CASA NOASTRA SRL,  in zilele de luni pana joi intre orele 8,00 – 16,00 si vineri intre orele 8,00 – 14,00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dolj, str. Petru Rares, nr. 1.

Proiectul “Construire platforma parcare si imprejmuire partiala”

S.C. CASA NOASTRA S.A., titular al proiectului “Construire platforma parcare si imprejmuire partiala”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Dolj (autoritatea competenta pentru protectia mediului), in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: “Construire platforma parcare si imprejmuire partiala”, propus a fi amplasat in comuna Pielesti, T80, P, 1, corp 2, Jud. Dolj.

1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Dolj din Craiova, str. Petru Rares, nr. 1, Jud. Dolj, in zilele de L-V intre orele 8-16 si V intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdj.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

doc01729420190206105150.pdf

Proiectul “Extindere alimentare cu apa si canalizare menajera in ansamblul rezidential Casa Noastra – Selgros, judetul Dolj”

CASA NOASTRA S.A., titular al proiectului “EXTINDERE ALIMENTARE CU APA SI CANALIZARE MENAJERA IN ANSAMBLUL REZIDENTIAL  CASA NOASTRA – SELGROS, JUDETUL DOLJ” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dolj: proiectul nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, proiect propus a fi amplasat in (adresa amplasamentului) str Capsunilor nr. 47, sat Preajba, com. Malu Mare, jud. Dolj.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Dolj din Craiova, str. Petru Rares, nr. 1, in zilele luni-joi intre orele 800-1630 si vineri orele 800-1400, precum si la următoarea adresă de internet office@apmdj.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare în termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 08.02.2019.

Proiectul „Construire imobil de birouri p+7, corp de legatura s+p si restaurare Casa Cernatescu - Carlogani s+p si imprejmuire partiala la platforma de gunoi"

Societatea CASA NOASTRA SA, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “CONSTRUIRE IMOBIL DE BIROURI P+7, CORP DE LEGATURĂ S+P ȘI RESTAURARE CASA CERNĂTESCU – CÂRLOGANI S+P ȘI ÎMPREJMUIRE PARȚIALĂ LA PLATFORMA DE GUNOI” propus a fi amplasat MUN. CRAIOVA, STR. CALEA BUCUREȘTI, NR. 15, DOLJ Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj, Craiova, str. Petru Rares, nr. 1 si la sediul Pielesti, str. Calea Bucuresti, nr. 115, jud. Dolj, în zilele de L-J, între orele 8-16 si vineri intre orelele 8-14.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediu Agentiei pentru protectia Mediului Dolj, Craiova, str. petru Rares, nr. 1.

Proiectul „Construire platforma parcare si imprejmuire teren"

SC CASA NOASTRA S.A. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire platforma parcare si imprejmuire teren”, propus a fi amplasat in comuna Pielesti, T80, P1, corp 2, Judetul Dolj

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dolj, Craiova, str. Petru Rares, nr. 1, si la sediul Primariei Pielesti, Dolj, in zilele de Luni-Joi, intre orele 8,00 -16 si Vineri intre orele 8,00 – 14,00 si la sediul titularului.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul  APM Dolj, Craiova, str. Petru Rares, nr. 1, fax: 0251/419.035, e-mail: office@apmdj.anpm.ro.

Proiectul „Extindere si modificare nestructurala..."

CASA NOASTRA S.A., titular al proiectului „Extindere si modificare nestructurala interioara corp C3-hala tamplarie PVC, inchidere partial Corp C6 – Copertina metalica”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Dolj: proiectul Nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul „Extindere si modificare nestructurala interioara corp C3-hala tamplarie PVC, inchidere partial Corp C6 – Copertina metalica”, propus a fi amplasat în comuna Pielesti, str. Calea Bucuresti, nr. 113, jud. Dolj.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Dolj, Craiova, strada Petru Rares, nr.1, in zilele de L-J, între orele 8-16,30 si Vineri intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdj.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare pana la data de 23.06.2018 (in termen de 5 zile de la data afisarii anuntului).

Decizia etapei de evaluare initiala

Casa Noastra S.A. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:
Extindere si modificare nestructurala interioara corp C3-hala tamplarie pvc, inchidere partial corp C6-copertina metalica“, propus a fi amplasat in Calea Bucuresti, nr. 113, com. Pielesti.

Informatiile privind proiectul pot fi consultate la sediul APM Dolj, str. Petru Rares, nr. 1 si la sediul Casa Noastra S.A. din Calea Bucuresti, nr. 113, com. Pielesti, in zilele de luni pana joi, intre orele 8.00-16.00 si vineri intre orele 8.00-14.00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dolj, str. Petru Rares, nr. 1.

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

S.C. CASA NOASTRA S.A., anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Dolj, pentru proiectul “Modificare fatade corp C11 copertina metalica, realizare inchideri perimetrale, schimbare de destinatie din copertina depozitare in spatiu de productie” propus a fi amplasat in comuna Pielesti str. Calea Bucuresti, nr. 113, Judetul Dolj.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Dolj, str. Petru Rares, nr. 1, in zilele de L-V, intre orele 9-14, precum si la urmatoarea adresa de pe internet www.apmdj.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare pana la data de 22.09.2017.

Pentru a performa este nevoie sa acceptam schimbarea.
Gaseste mai jos cateva din proiectele la care lucram.