Istoric

In fiecare zi ne straduim sa fim mai buni. Suntem mandri de ceea ce am realizat pana in prezent. Privim cu incredere in viitor.

Suntem o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit o companie de referinta in mediul economic din Romania.

Casa Noastra este unul dintre cei mai importanți fabricanți de tâmplărie PVC din Europa Centrală și de Est (ferestre, uși, uși-ferestre, culisante și uși de intrare, rulouri si accesorii). Calitatea produselor este recunoscută de către clienții săi din Italia, Franța, Germania, Austria, Belgia, Romania și din alte țări europene.

Casa Noastra inseamna 19 ani de experienta, o retea de peste 58 de magazine in 44 de orase in Romania, cu o cifră de afaceri de aproape 40 mil. € în 2014 și mai mult de 1000 de dealeri la nivel european.

Suntem o echipa dinamică și profesionistă formată din mai mult de 1000 oameni, o cifra de afaceri intr-o continua crestere si investitii in ultimii ani de cca. 30 milioane euro, prin care compania opereaza cea mai mare capacitate de productie de ferestre si usi din PVC din Sud-Estul Europei.