Evenimente

Afla aici ce schimbari au loc la Casa Noastra. In fiecare zi ne preocupa sa fim ma buni pentru clientii nostri.

Afla aici ce schimbari au loc la Casa Noastra. In fiecare zi ne preocupa sa fim ma buni pentru clientii nostri.


Casa Noastra S.A., titular al proiectului ,,Modificare la proiectul: ,,Modificare fatade corp C11 copertina metalica, realizare inchideri perimetrale, schimbare de destinatie din copertina depozitare in spatiu de productie-prin suplimentare cu 4 utilaje de infoliat’’, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Dolj : nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul ,,Modificare la proiectul: ,,Modificare fatade corp C11 copertina metalica, realizare inchideri perimetrale, schimbare de destinatie din copertina depozitare in spatiu de productie-prin suplimentare cu 4 utilaje de infoliat’’, propus a fi amplasat in com. Pielesti, str. Calea Bucuresti, nr. 113, jud. Dolj.

Proiectul deciziei etapei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Dolj, Craiova, str. Petru Rares, nr. 1, in zilele de luni-joi, intre orele 8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdj.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare pana la data de 02.02.2018.


Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu Casa Noastra S.A.

Casa Noastra S.A. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru modificare la proiectul "Modificare fatade corp C11 copertina metalica, realizare inchideri perimetrale, schimbare de destinatie din copertina depozitare in spatiu productie-prin suplimentare cu 4 utilaje de infoliat", propus a fi amplasat în Com. Pielesti, str. Calea Bucuresti, nr.113, jud. Dolj..

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dolj, str. Petru Rares, nr.1 şi la sediul Casa Noastra S.A. str. Calea Bucuresti, nr. 113, com. Pielesti, în zilele de luni pana joi, între orele 8.00-16.30 si vineri, intre orele 8.00-14.00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dolj, Craiova, str. Petru Rares, nr.1.


SC CASA NOASTRA S.A., titular al proiectului „Amplasare instalatie distributie GPL”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Dolj: proiectul Nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul „ Amplasare instalatie distributie GPL ”, propus a fi amplasat în comuna Pielesti, str. Calea Bucuresti, nr. 113, jud. Dolj.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Dolj, Craiova, strada Petru Rares, nr.1, in zilele de L-J, între orele 8-16,30 si Vineri intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdj.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare pana la data de 10.12.2017 (in termen de 5 zile de la data afisarii anuntului).


S.C. CASA NOASTRA S.A. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Amplasare instalatie distributie GPL" propus a fi amplasat comuna Pielesti, str. Calea Bucuresti, nr. 113, jud. Dolj.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dolj, Craiova, str. Petru Rares, nr. 1, si la sediul Primariei Pielesti, Dolj, in zilele de L-j, intre orele 8,00 -16,30 si vineri intre orele 8,00 – 14,00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dolj, Craiova, str. Petru Rares, nr. 1, fax: 0251/419.035, e-mail: office@apmdj.anpm.ro.


Pentru a performa este nevoie sa acceptam schimbarea. Gaseste mai jos cateva din proiectele la care lucram.