Companie

In fiecare zi ne straduim sa fim mai buni in ceea ce facem. Credem in oamenii care sunt responsabili si directi. Eforturile angajatilor nostri, a celor pasionati de munca lor, reprezinta energia companiei noastre.

Bine ai venit acasa. La Casa Noastra


Ne place sa ne definim ca luptatori. Am reusit de fiecare data sa infaptuim ce ne-am propus si am construit cu mult efort compania Casa Noastra - un loc unde atat angajatii cat si clientii se simt ca acasa, sunt multumiti de lucrurile facute cu simt de raspundere si trainice.

Compania Casa Noastra a finalizat implementarea standardelor ISO 9001, ISO14001 si ISO 18001.

Descarca:

Certificat ISO 9001 2008
Certificat ISO 14001 2004
Certificat OHSAS 18001 2008
Politica Sistemului de Management Integrat.

Pentru a descarca declaratiile de conformitate va rugam accesati pagina "Declaratii de conformitate".

Echipa

Credem in oameni, in puterea lor de a invata si a progresa. Suntem o echipa care intelege ce inseamna grija pentru client si servim interesele acestuia.

Valori

Suntem luptatori tenace si ne ghidam in activitatea noastra dupa un set de valori care ne reprezinta si ne motiveaza.

Istoric

Suntem o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit companie de referinta in mediul economic craiovean.

Realizari

Cu o expertiza de peste 19 ani in domeniu, o retea de peste 58 de magazine in 44 de orase din tara si o echipa de peste 1000 de oameni dedicati - am finalizat pana acum multe proiecte de succes.